www.manolbg.com 
 
   
   
   
 
 
 
МАНОЛ СЕРВИЗ - ПЛОВДИВ
АВТОЧАСТИ ЗА ЯПОНСКИ АВТОМОБИЛИ НИСАН


Категория:  Авто-Мото - Автомобили и МПС
Раздел:  Автосервизи - сервизи за диагностика, обслужване и ремонт на автомобили
 

ЗА НАС

Манол - сервиз и резервни части за японски автомобили

Манол Сервиз Пловдив извършва внос и търговия основно на резервни части за японски автомобили Nissan. Предлага пълно обслужване на всички модели леки коли Нисан, джипове и микробуси.

► В меню Дейност са публикувани част от каталожните номера на наличните авточасти. Ако нужните Ви части не са налични - Поръчайте ги. МАНОЛСЕРВИЗ ще ги достави в уговорения срок!

към сайта www.manolbg.com   


Автосервиз Манол има изградени традиции в поддръжката и ремонта на леки и лекотоварни японски автомобили, както и на автомобили с висока проходимост, за марките Нисан, Тойота, Мазда, Мицубиши, Субару, Сузуки, както и КИА, Дайхацу и други.

Фирмата поддържа богата гама авточасти и консумативи в наличност, но работи и по поръчка на Клиента. Осигурена е и експресна доставка на части - при необходимост.

* Манол Сервиз продава нови и употребявани авточасти, предимно за японските Nissan, Mazda, Toyota, Mitsubishi, Suzuki. При закупуване и монтаж в сервиза на фирмата или друг оторизиран от Панол СД сервиз, се дава гаранция дори и за частите 2-ра употреба.


► АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ

- стартери, генератори, бобини, делко, сензори, както и други части по ел. система на автомобила
- двигатели и скоростни кутии
- части по ходовата част и окачване
- едрогабаритни авточасти
- висококачествените автомобилни масла Morris
- филтри, ремъци, ролки, накладки, дискове и много други консумативи

* Панол СД Пловдив обслужва основно японските автомобили Nissan и по-точно моделите - Primera, Sunny, Micra, Almera, Maxima, както и автомобилите с висока проходимост Nissan Terrano и Pathfinder. Разполага с части и възможност за сервизна поддръжка и за други японски марки автомобили при заявка (виж описаните по-горе).

► За повече информация - позвънете на посочените телефони или пишете на електронната поща!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com